2017. november 18., szombat
 
 
KÍNÁLATUNK
PARTNEREINK
Pontos idő
Használt ülőgarnitúra Nyomtatás
A Tiszaújvárosi és Polgári üzleteinkben a használt ülőgarnitúrák széles választékát kínáljuk, az árucsoporton belül ülőgarnitúrákat, sarokülőket, mindezeket főképp ágyazható kivitelben. A használt ülőgarnitúrák között található ágyazható kanapé két fotellel, illetve úgynevezett 3+2+1-es ülőgarnitúra is.
 
A sarokülők között is különböző méretűek kaphatóak, esetenként fotellel is. Szinte mindegyik használt ülőgarnitúrában található ágyneműtartó is. Esetenként kapható a kifejezetten csak nappaliba való használt ülőgarnitúra is (nem ágyazható), azonban ez inkább az igen kedvező áron kínált bőr és tölgyfakeretes ülőgarnitúrákra jellemző. 
 
A használt ülőgarnitúrák anyaga általában zsenília, belga vagy sima plüss, bútorszövet, vagy bőr ill. textilbőr. Jellemzően folyamatosan kínálunk szinte teljesen új állapotban lévő bútorokat, azaz maximum három éves használt ülőgarnitúrát is az új bolti árnál jóval kedvezőbb árban így érdemes Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Hajdúnánás és Hajdúböszörmény térségéből is ellátogatni üzletünkbe, különös tekintettel a rendkívül kedvező, használt bútor kiszállítási kedvezményeinkre. 
 
Használt bútorok és bútor adás-vétele az alábbi városok, települések körzeteiben:
Debrecen, Polgár és Nyíregyháza, továbbá Hajdúböszörmény, Tiszaújváros
és Miskolc. Érd.:/Elérhetőség: 06/209-432-003